alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Sjuklingar är vi allihopa..

Publicerad 2011-11-29 08:20:36 i Allmänt,

Jag med och du med..

Nej så illa är det inte men jag har magkatarr och mensvärk from hell.. Igår kväll bara pang på så fick sonen feber och snuva.. Försvann under natten men nu på morgonen så härjade febern så blir hemma idag..

Får se hur lillskrutt mår i morgon, hoppas han mår bättre =) Han är inte ofta sjuk min Alfred och i morgon fyller mormor hans 44 år så vore kul om jag kunde lämna in 2 paket på vägen hem från skolan..

Just nu ser vi på PIppi firar jul *3 gången i dag*..

Nu ska ja äta frukost och se om Alfred vill ha..

Julskyltning..

Publicerad 2011-11-27 20:12:06 i Allmänt,

Loppis, och ett inlägg om att jag vunnit topits tillbehör hos en annan bloggerska =)
Medans jag Maria och Mattias gick på loppis i Tidan ( stor är en gammal ullfabrik) så var Alfred hos mormor och adventsmyste med tomtar mat och lite smått och gott =)
Själv gick jag i min egen värld som alltid då jag går på loppisar, hittade ett jättefint gammalt serveringsfat tomtar till mamma och julgranspynt.. Även en del filmer och en CARS kudde som Alfred ska få i julklapp =)
Åkte hämta Alfred hem till Tibro, släppte av Mia och åkte upp till julskyltningen och gick med Alfred.. Höll ju på och blåsa bort i denna storm.. Han ville absolut inte fotas med tomten så får ta det ett annat år... Han fick sin första polkagris någonsin, och jag fick marknas godis *mumma* 
Hade även kalas igår med mamma, Rulle, Jesper Jessica och hennes dotter Sofia , Alfred och Mattias med så klart... Fick lotter som gav 50 kr i vinst, en underbar ullfilt med siden på andra sidan en guldbrick och en torkställning plus duntofflor av mamma och familjen =) Ett fint halsband som Jessica gjort.. Rulle gav mig ett träd =) Så nu ska ja in  i duschen krypa ner med filt tofflor och italiensk chokladpaj =)

Ordning på torpet

Publicerad 2011-11-27 07:37:13 i Allmänt,

Ska jag försöka ordna åt er kära läsare :)
Alfred i sin nya pepparkaksdräkt som han fick från mormor igår =)
Bus på leklandet 19/11-2011
Hhi ni ser mig inte eller hur =)?Hmm om jag drar i den spaken vad händer då? Här cyklar vi med den största koncetraion som ja skådat =) Här Fnulan är våran katt Zingo =)

Ber om ursäkt..

Publicerad 2011-11-26 17:31:46 i Allmänt,

Men har verkligen inte haft tid att blogga sen i förrgår!
Skolan, hämta Alfred, laga mat städa... Älskling kom hem..
Fredag: Dagis plugga storhandla med mamma hämta Alfred leka bada städa hela lgh göra middag fixa tårta och italiensk chokladpaj inför kalaset idag...
Idag kalas, tvättid leka med Alfred bada honom middag fortsätta med tvätten..
Lägga Alfred.. Däcka..
Söndag..Loppis, Julmarknaden (kanske) middag älskling hem..
Där har ni anledningen till uteblivna bilder..
Vad gör ni =)

Vad tiden går fort...

Publicerad 2011-11-23 10:28:30 i Allmänt,

Idag för 25 år sedan låg min stackars mamma och fick mig :P 11:20 kom jag ut =)

Kan inte förstå att 25 år redan gått, känns overkligt.. Har hunnit gå igenom en hel del i mitt liv, och för 2 år sen idag dog min mormor *vila i fred*.. Så denna dagen har alltid lite svart kant på sig..

Men den finaste gåvan som jag fått i mitt liv var min älskade son Alfred Pierrè Gustav, så oerhört så det inte går och beskriva.. Han kom in till mig i morse och spelade på sitt munspel för mig :) Så fint och Zingo bara blängde på honom, hahha =)

Fick en så fin glasnalle av Maria *tack gumman* med en så fin text till...

TILL MIN VÄN
Jag är lyckligt lottad som har dig till min vän.
Vi kan varandra utan och innan och du stöttar mig i alla lägen.

Tack för att du finns!

Så fin, blev lite rörd på vägen till skolan...


Idag blir det skolan, hem äta tårta med Alfred, ett zumba pass... Sen på lördag har vi kalas med alla som ska komma.. 11 st om alla kommer..

En liten lista..

Publicerad 2011-11-21 21:06:10 i Allmänt,

Idag denna måndag i november är ja glad för att =)
* Vi har en ny familjemedlem, Zingo =) Bilder kommer då min kamera kommit hem...
* Haft en så underbar helg med Alfred och Mattias, varit på Stellas lekland. Maria-Du är underbar
* Har en underbar familj, även om ni finns långt bort..
*Alfred börjar komma med mer meningar, bara rusar på =)
*Alla julklappar är snart klara, tjoho =)

Klant..

Publicerad 2011-11-21 07:45:17 i Allmänt,

Glömde ju kameran i Marias handväska... Så kan inte lägga upp bilderna från i lördags men ska få kameran tillbaka idag så dom kommer förhoppningsvis i kväll =)
I lördags var vi ju på Stellas lekland, åt på max och hem till mamma som blir så glad varje gng Alfred kommer hem på besök =) Alfred med speciellt nu när alla 1800 tomtar är framme !
Detta var första gången som jag kunnat göra något sånt här med Alfred, då det satts käppar i hjulet tidigare pga ekonomin som blev påverkad av alla resorna...
Men nu hade jag bestämt att nu ska min son få göra något som jag trodde han skulle njuta, ha kul och stimulerad av =) Och så rätt jag hade, han hade så kul!
Jag gick bara med ett leende på läpparna och bara njöt, för han var så pigg glad och nyfiken..Han skulle upp i allt och springa överallt..
Kan inte ens beskriva glädjen jag såg i min älskade sons ansikte, han och en speciell person hade så roligt..Alla vi 3 var helt slut på kvällen, Maria och Lars var med som sällskap..
Jag och Maria hade skitkul när vi hittade fotbollspelet, jag gjorde 8 självmål :P E man bäste eller hahhah=) Han orkade knappt protestera när vi skulle åka, han var så trött och inte blev det bättre på max då det tog en halvtimme innan vi fick beställa! Visst det var otroligt mycket folk men om hon i kassan inte varit släkt med en sengångare hade det nog gått fortare!
Alfred somna i bilen, blev väckt då vi skulle Maxi och köpa en blomma till mor min..Sen hem dit tjöta fika gosa med underbaraste Wisky och Alfred klappa händerna åt tomten som då börjar sparka för fullt och vårla som en full sjökapten :)
En helt underbar lördag som avslutades med soffmys och en skräckfilm för mig och en speciell person ;) Bilder kommer ikväll =)

Stellas lekland

Publicerad 2011-11-19 07:04:13 i Allmänt,

Besök av Lars, Maria och en speciell person är det som sker i min och Alfreds helg =)
En sväng in till mamma på fika med, ska köpa med lite fika eller kanske en vacker julblomma, hmm tål att tänkas på =)
Igår började dagen med att kuta ner te tvättstugan kvart över 6, sen kom prinsen och så rulla de på tills Alfred skulle te dagis kvart över 9, sen hem tvätta klart alla 5 maskiner hänga upp.. Fram och handla, lunch bestående av en onyttig kebabtallrik hämta Alfred iväg till leksaksaffären (säger bara stoooorr) Trodde inte den var så stor i Tibro =)
Köpte lera, hämtade Lars på stationen, hem och pyssla lite...Sen kom =) Åt varma mackor och skämtade.. Såg på 4 bröllop och en begravning, bara ÄLSKAR den filmen =)
Somna vid 12, upp vid 6 igen, tjohooo =)
Idag blir det Stellas lekland ( premiär för mig och Alfred :) Ska bli så kul =) Sen till mamma som skrivet.. .Min getabock15 Vårt julfönster =) Ska ändras lite men så ser det ut nu =)

Dom är himmelskt goda..

Publicerad 2011-11-18 10:55:16 i Allmänt,

Så krispiga, fulla med smak.. Även om man glömt stänga påsen så har dom kvar krispigheten och smaken.. Dessa har äntligen börjat dyka upp igen efter att inte funnits överallt på länge...
Fullt med tuggmotstånd till och med påsen är gullig på något sätt...
Detta är vad jag pratar om, just denna smaken med..Gräddfil och dill =) Har ni någon favoritsort bland chipsen =)

Julklapps inköpen

Publicerad 2011-11-17 09:42:45 i Allmänt,

Börjar närma sig med stormsteg.. PANIK!

Har dom flesta kvar till den viktigaste Alfred, men har 4 bröder med som man ändå vill ge något litet.. Och så mamma så klart =) Men hennes ena e klar, något som hon kommer uppskatta så grymt =)

Sen julklappen/arna till Michael och sambo i kalix måste ju skickas så det måste ju planeras med..

Sen har det kommit en person förtjänar något med.. Men men ...Som dom flesta i min närhet jag VILL INTE HA NÅGOT MEN SÅ KLART DOM SKA =) Inget märkvärdigt men det är tanken som räknas =)

Sen är det något mysigt över att slå in paket när barnet somnat.. Man kan nog aldrig förutse deras reaktion när dom får öppna =)

Jag brukar tända stjärnor och levande ljus.. Lite svag julmusik glögg och lite smått och gått.. Fram med papper lackstång tejp snören.. Hur gör ni =))

Massor med bilder..

Publicerad 2011-11-16 19:39:49 i Allmänt,

Alfreds första pepparkaksbak =)Alfred måla en gris =)Här är min första dörrkrans helt gjord utan stommeAlfred har fått noig av mma =)r ingen fantsi ikväll så ni får massor med bilder och glo på tills ja återkommer :PDom 2 sista bilderna är en under förmiddag i lekparken med Sanna (grannens tös och hennes kompis men även en speiell person i vårt liv..

Fick ajbaja =)

Publicerad 2011-11-16 09:42:30 i Allmänt,

Av Annika Nilsson/ Petterson idag =)

Lovade ju att lägga ut bilder på Alfred och julkransen, men det kom ju inga som ni kanske märkte =( Men det beror på att jag har verkligen häcken full!

Igår var det till dagis lämna Alfred iväg te skolan, plugga aset.. Hämta Alfred min på dagis, hem börja leka.. Sen drog han av sig en bajsblöja när ja inte såg så in i badet medans jag slängde ut mattan.. Torkade upp dammsög hela lgh och skura nästan alla rum..Sen fick badrummet sig en svängom med..

Idag e det skolan hela dagen hämta älsklingen äta zumba träning hem lägga Alfred men SEN SKA JAG LÄGGA UT BILDERNA LOVAR :)

Men så länge får ni nöja er med några gammla bilder :P

Har..

Publicerad 2011-11-15 09:28:10 i Allmänt,

Glömt lägga ut bilder på julkransen jag gjort, kom på de i duschen i morse :P
Kommer ikväll, plus bilder på min älskade sötnos Alfred <3

Just nu rullar Melanie fiona- med monday morning i öronen och medecin boken pockar på upmärksamhet =)

Fick precis betyget på första inlämningen G va betyget med VG på en del frågor =) Som jag sa till en kompis ja kanske inte är så dum i alla fall hahha :)'

Ska plugga hela dagen, te mor min och dumpa hennes mobil så jag slipper leka ulla bella sekretare hihi :)

Igår slogs det in paket till mammas födelsedag den 30 november plus några julklappar till Alfred, ja gäller och vara ute itid =)

Pratade även med DIG i morse, vilket förhöjde min dag och sömnbrist på ett positivt sätt =) Tror det kan vara så...

Älskar min lilla skrutt Alfred

Hjälp..

Publicerad 2011-11-14 07:35:55 i Allmänt,

Har varit frånvarande i helgen och det har en underbar orsak..
Jag behöver hjälp och råd från er läsare, är fullständigt snurrig i bollen!
Om man har på känn, och anar i hjärtat i sitt att man mött den rätta i ens liv, men inte känner himmlastormande kärlek, och man kanske inte har supermycket och prata om men det släpper mer och mer..Kan det vara den rätta i ens liv ialla fall`?
Han är snäll,omtänksam perfekt ihop med skrutten min kärleksfull ser bra ut.. Men ändå är det inte himlastormande men nu när han inte är hos oss så är saknaden enorm och var redan då han åkte...
SNÄLLA hjälp.-..

Kan ens unge..

Publicerad 2011-11-12 07:02:45 i Allmänt,

Vara släkt med tuppen?
Börjar allvarligt fundera på det för nu börjar jag tröttna.. Nej inte så men han har vaknat mellan 4-6 varje eviga morgon sedan han föddes..Man blir mör efter ett tag.. Och nu på kvällarna så ska jag hinna med städ, disk plugg allt jag inte hinner då jag är i skolan.. Jag vet att vara mamma innebär ständigt trött... Men 5 en lördagsmorgon hallå!
Kan detta vara en släkting till min älskade Alfred :P  Jag skämtar för er som inte förstår humor!  Och hans läggtider är det inga fel på för att vara 2 år anser jag.. Han lägger sig vid halv 8- 8... När la eller lägger ni era 2 åringa egentligen?
Igår så julpyntades det här hemma med hjälp av min underbara mamma, hon hittade massor med saker som jag inte hittat sen flytten från Norrland för 1 år sen =) Anledningen till att inga bilder kommer på Alfreds och mitt julmysiga hem kommer beror på att gardinfästet i vardagsrummet ga sig till slut och hittar inte mina plugg.. SÅ har en gardin, så snyggt =)

sunrise avenue

Publicerad 2011-11-10 13:33:08 i Allmänt,

Hollywood hills strömmande i mina öron, då jag sitter och skriver om stroke och dess behandling..

Tacka musiken du e underbar, som gör att jag kan plugga med andra omkring mig...Har inga problem med folk omkring mig men när jag pluggar så vill jag gärna kunna koncentrera mig, då vi har en del störande elever i klassen som tjötar och bråkar... Så det är allt från Sunset Boulevard till Magnus Uggla som mina öron får stå ut med =)

Alexandra Stan- Mr. Saxobeat [Original Version]

en av dom snurrar idag, inte den bästa låten men fungerar.. the pinks fungerar skitbra och plugga till haaha...

See you later..

Kramar / Camilla

Glass..

Publicerad 2011-11-09 21:01:15 i Allmänt,

Och arga snickaren..Zumba.. Pippi på rymmen..Hemmagjorda köttbullar och makaroner..Ja de e vad min kväll innehållit..
Hem från skolan, fick ordning på dammsugaren =) Som de varit tvärstopp på.. Men konstigt, Alfred hade dammsugit upp en tesked :P Laga köttbullar och makaroner.. Göra iordning sig, barnvakten kom och i väg till zumban.. Hem.. Mysa med Alfred, stopp ner i sängen..
In i duschen och nu sitter jag här med SIAS wienernougat glass =) Ont i halsen feber och förkyld..
Hahha plocka upp granen jag köpte på Myrornas..Minst 7 meter lång ju och astung, ja menar tung =)
Har ni riktig eller plastgran?
Kramar från en snorig Camilla =)

Medecinsk grundkurs

Publicerad 2011-11-09 09:19:18 i Allmänt,

Och högskole studiebesök, det är vad som står på schemat idag!
Men med en bultande skalle en hals som är död så känner jag inte för det alls kan jag säga..

Sen när man kommer till skolan faller en kille ihop med epelepsi anfall, det såg hemskt ut stackarn.. Slog i huvudet och blödde för fullt.. Trösta en tjej som var där ute med honom som fick en chock..Kan förstå henne för alla har nog hamnat i lite chock här i skolan idag..

Så nu ska man fortsätta läsa medecin och försöka orka en hel dag i skolan..

Vilken dag..

Publicerad 2011-11-08 17:04:30 i Allmänt,

Först skolan, sökte 5 jobb och skrev en halv uppsats..
Sen till FK med Maria, sen Willys och Myrorna..På myrorna så hittade jag julgranen (äntligen) och Alfreds julklapp.. Tycker ni det är fel med en begagnad julklapp om den är hel och fin?
Hem packa upp, hämta skrutt på dagis..Kommer hem och kollar kommentarerna på bloggen ..Får en så glad överraskning.. En tävling hos teskedsmamman som jag var med i, vann jag 1 pris =)
Priset bestod i en fin kopp med tilbehör för thè kvällen =) Så glad ...
Nej nu ska ja vila min huvudvärk..

Okända..

Publicerad 2011-11-07 21:13:02 i Allmänt,

Ser jag på denna ruggiga novemberkväll..Ser ni på det okända och tror ni på?
Själv tror jag på andar, änglar spöken.. Ja allt det övernaturliga.. Detta beror på en del upplevelser i mitt eget liv.. Men även på personer i min närhet som upplevt en hel del saker som inte kan förklaras.. Så nu fortsätter jag se på mitt okända på tv 4+ =) trevlig kväll mina kära blogg läsare =) Kommer tebaka och hemsöker er i morgon, haha :P

Oj..

Publicerad 2011-11-06 21:01:42 i Allmänt,

Bilden jag la upp igår på kransen är inget jag gjort utan en jag hittade på Google! =) Förlåt om ni blir besvikna.. Bild på min kommer upp i morgon, den är inte riktigt klar.. Och den är VERKLIGEN INTE SÅ FIN! Men då är det första gången jag gör på enbart granris så ni får ha överseende =)
Så kul med kommentarerna som dimper in i bloggen =)
Kvällen tilbringades med sonen och bingolotto, men vann inget som vanligt!
Just nu ser jag på "hemlighuset" med Stefan och Kristian på tv4+.. Inte lika bra som dom första men ett gott skratt och leende på läpparna har man allt =)
HUmor på högsta nivå =)

Hihi detta med dejting..

Publicerad 2011-11-06 08:52:51 i Allmänt,

Är ett mysterium utan dess like :P
Har legat lågt ett bra tag nu, inte orkat eller haft lust.. Har varit så nöjd och lycklig (det är jag jämt) med min älskling till son!
Men så kollade jag till min sida där jag varit medlem ett längre tag, och hade då fått ett mejl av en person... Vi började prata och gick sen över till MSN :)
Satt där ett bra tag igår kväll innan Maria damp ner.. Vi bytte nr (faktiskt) och börja smsa..
SÅ får se vart det här leder..
Idag blir det binda julkransen av rent granris, in till Skövde och hämta min Alfred =)
Hem och mysa innan dagis och skola i morgon =)
Sa här såg min utan förra året bortsett från rosetten =)Och hade en tomte i stället för stjärnorna.. Ska försöka mig på något liknande i år =)

Filmmys

Publicerad 2011-11-05 18:27:30 i Allmänt,

Med Maria..
Ska käka taco.. Se en film och bara tjej tjöta =) Längre inlägg dyks upp i morgon=)

Fredag hela dagen lång..

Publicerad 2011-11-04 07:26:59 i Allmänt,

Stressar på Alfred kläder så han inte ska förfrysa sig på väg ner te tvättstugan..
Väl nere efter hiss utgng och så vidare såupptäcker jag att tvättiden börjar kl 11:00.. SUCK!
Jaja upp, läsa igenom några bloggar.. Då ringer de på dörren, ja just ja min daghund Prinsen kommer idag =) Hälsar och pratar lite.. Ger honom lite mat då han inte velat äta hemma..
Kryper upp i soffan med hund Alfred och sätter igng med dagens bloggande.. Måste in i dushen, äta frukost på med utekläder iväg till dagis.. Hem sätta igng med inlämnigsarbetet.. Satan igatan med.. Toan måste städas med! Sen dammsuga sovrummen..
Just ja ICKE förglömma tvättiden..
Och klockan e 07:27 hahha..

Zumba..

Publicerad 2011-11-02 21:25:09 i Allmänt,

Har jag dansat ikväll :) Alltid lika skönt efter ett pass med zumba dans :P
Kännes i kroppen i morgon kan jag lova då jag inte dansat sen i våras.. Men nu är de fart igen efter operation sommaruppehåll...
Var även på studeibesök på TCC (trägymnasiet här i Tibro).. då jag läser via arbetsförmedlingen så måste man göra sånt.. Inte speciellt kul då jag inte är spec intr av att bli maskinoperatör..Hahha men men.. Allmänbildning è aldrig fel eller va säger ni :p
Käkade lunch med Maria.. Åkte hem och satt och tjöta.. Hämta Alfred på dagis, han va på toa när ja kom och hör honom säga mamma och ja ska gunga =)
Han har även börjat säga hej mormor, ding dong om det ringer på dörren och kom in =)
Han är verkligen det största bästa och kärleksfullaste som hänt mig =)
Älskar dig så min son Alfred ca 3 månader gammal..

Tävling hos fru P =)

Publicerad 2011-11-01 09:23:54 i Allmänt,

Nu kan du vinna ett presentkort hos  Photowall värt hela 2 000 kronor!!

Tillsammans med talangfulla fotografer och designers från hela världen skapar Photowall inspirerande och unik väggdekor. Photowall erbjuder skräddarsydda tapeter och canvastavlor från ett stort utbud och möjligheten att skapa sin egen speciella miljö.

De arbetar också med licensierade varumärken och är officiell partner för Disney, Star Wars, Modesty Blaise, Moomin Characters mfl.

 

Du väljer själv vad du vill använda presentkortet på, kanske någon av deras snygga fototapeter,canvasavlor eller någon av deras designtapeter. Kanske har du någon fin bild som du vill använda och göra din egen tapet eller canvastavla??

Vilken dröm det vore =)

Publicerad 2011-11-01 07:11:35 i Allmänt,

Och få vinna denna underbara Goodie Bag :)http://noonewantsforever.blogspot.com/2011/09/final-av-goodiebag-2011.html och tävlingen finns hos  Denna innehåller bla ett lektält som Alfred skulle älska att busa mysa och leka i =)
Den innehåller även Play Mals, något jag velat Alfred ska få testa och velat länge =)
Duschdraperi, perfekt har bara ett men det är utslitet =(  Ja i denna Goodie Bag nr 1 så finns det lite allt smått och gott som jag bara skulle drömma om att få hem =)
Stockholmsgruppens ansiktsmask e bara så underbar och få äran att vinna en skulle få mitt ansikte att må som på julafton =)
Tefrossas te är så underbara och just nu är jag i en the drickarperiod så det vore mysigt och få prova något som man kanske inte skulle välja själv pga feghet :P
Och ett så vackert armband från Hedbergs guld skulle inte sitta fel och få i 25års present (fyller 25 i november)
Anledningen till att jag skulle vilja vinna denna underbara Goodie Bag är helt enkelt jag är ensamstående på heltid och arbetslös.. Studerar på aktivitetstöd så lite vardagslyx vore inte fel och vinna genom goodiebagen kan jag lova =) Pengarna räcker knappt till det nödvändiga så att få hem en sån här goding till påse vore mumma kan jag lova =)

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela