alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Underbar vecka!

Publicerad 2012-03-30 07:42:57 i Allmänt,

Haft en underbar vecka med  Alfred och Tobias som äntligen är här..

Idag ska vi möta mamma, sen köpa en 3hjuling till Alfred (hitta en för 100 kr liksom =)
Ikväll ska vi lämna in saker till klädbytardag och i morgon ska jag försöka fynda lite =))

Blev lite chokad då dom som har klädbytardagen i Tibro har höjt från 10% till 20 % av det man säljer som dom ska ha! Hur mycket tar dom där ni bor?

Personligen kan jag tycka att 20% känns lite väl mycket men.. Har 4 kassar som ska iväg, rensar inför sommarens äventyr =)

Är så kär så jag spricker =) Synd vi bara ses var 3 månad men det överlever vi det med, eller hur älskling?

Shit..

Publicerad 2012-03-26 07:40:48 i Allmänt,

Här sitter jag i morgonrock och kl e 20 i 8!! Har en son som ska göras iordning för dagis, frukost ska intas och en mor som ska in i duschen.. Efter lämnat skrutt,hem och plugga och sen gå och möta ♥..
Börjar konstigt nog bli nervös, hört va fjantigt :P

Astrid..

Publicerad 2012-03-24 16:42:19 i Allmänt,

Har fått nystädat och vi har fått hembakat fika och köttfärsås och spagetthi =)) Mamma och jag hann även prata lite om vårt äventyr som sker i sommar =)
Vi har fått 2 nya medlemmar, kråkan från Mamma mu och Bolibompa draken =)
Vi hade inte "ajax    " i akvariumet men städat blev de och bitchen blev nöjd =)
Är hemma med en sur, trotsig och grinig Alfred.. Blir kvällsmat och bad för honom.. Själv ska jag göra mig fin inför att Tobias kommer på måndag.. Benen ser ut som en peruk från en apa :P

Internethelvete..

Publicerad 2012-03-23 19:18:06 i Allmänt,

Som bara krånglar, krånglar och KRÅNGLAR! mEN nu verkar de fungera för en stund ialla fall...
Kan bero på att min sticka inte blivit påfylld, men har ju inte råd då räkningar ska in, Alfred ska ha det som han behöver och förtjänar och allt annat som plockar pengar :P
Och ni som stör sig på mig , nej ja e inte negativ bara realist!
Gick bra på interjuven idag, ska ställa upp mig på 3 ställen som timvikarie och hoppas på sommarjobb på något av ställena innan det bär av =)
Nu e det bara 4 månader och 3 dagar INNAN, ja det ni :P
På måndag kommer söta Tobias hit igen, så som jag längtar.. Har inte setts på nästan 12 veckor *snyft*
Nej nu blir de sängen för skrutt, och duschen och soffan för mig innan det bär av till mor och städa sköldpaddsakvarium i morgon :P

Lilla Alfred

Publicerad 2012-03-18 13:30:02 i Allmänt,

får vara min försökskanin idag =)
Stackars krake, eller kanske inte återstår och se =) Jag svammlar om min kalops som står på spisen =))
Har aldrig försökt mig på det förut, men nu jvlar i gatan ska här bli kalops.. Men utan lingosylt då den är slut, snyft! Men det blir kokta potäter och grönsaker te, ska bli kul och intressant och se om vi överlever:P
Måste berätta en sak, mannen som jag sökt men gett upp han finns *fniss*♥

Vänner..

Publicerad 2012-03-17 19:02:23 i Allmänt,

Ska ju finnas där, liksom man själv ska finnas där ialla väder eller?
Ska man kunna ringa till om det är något litet som stort, eller?
Man ska trösta, hata killen ihop ja men ni vet allt.. Jag trodde jag hade 2 sådana vänner där man fanns för varandra.. Men idag fick jag bekräftat att jag har bara 1 äkta vän!
Den vännen finns här dag som natt, för både mig och Alfred ♥  En person som kommit in i vårt liv för inte så längesedan, men som ska få rollen gudmor till honom då hans nuvarande gudmor inte hört av sig sen dopet!
Hon finns där fast hon har 3 jobb ( grattis till det senaste) hon kan ringa mig en fredag eller lördag och fråga vad jag gör.. Svarar jag inget, så säger hon men då åker vi på det eller det om du kan få barnvakt =) Oftast får jag det (tack mamma) och så drar Anna i väg med mig!
Anna Eklund- våran ängel tack♥

Slem på hög nivå!

Publicerad 2012-03-17 14:01:23 i Allmänt,

Slem för mig är Trazan Banane och otecknade grodan boll!
Äckliga sotiar för att inte tala om plåtnicklas, alltså personerna i de här rollerna kan inte ha alla hästar hemma i stallet, förlåt mig alltså men!
Trazan Banane filmerna e så vidriga, speciellt "olyckan", får gåshud och faktiskt lite panik då jag hör hans vidriga röst!
Min största mamma plåga är att Alfred älskar trazan filmerna, som hans mormor sååå snällt givit honom..Vi har haft en del diskussioner om detta men hon bara skrattar! För att inte tala om alla dåligt tecnade banrprogram..Katastrof!
Nej tacka vet jag luftens hjältar, pippi pelikan mm..

Nu nalkas helgen..

Publicerad 2012-03-16 12:55:51 i Allmänt,

Som kommer bestå av fredagsmys.. Lek i parken i morgon och fika ute om vädret tillåter=)
Taco mys med Alfred, och kanske Anna Panna på kvällen =)
Söndagen ägnas åt stortvätt med mattor och allting =) Ska även  börja rensa och sälja ut massor med böcker och filmer så hojta om det är något =)
Om en vecka och  dagar kommer ♥ hem hit igen =))) Ska bli så kul och få träffa honom, och Alfred längtar lika mycket han =)
Är väldigt bekymrad över Alfred men har tagit upp det med dagispersonalen, det finns en kille som är på Alfred HELA JVLA TIDEN! Han puttar, han drar och sliter i honom och Alfred får nästan panik då han aldrig ger sig.. Han vägrade i morse tog 20 min att få på honom ytterkläderna, ivanliga fall tar det 5 liksom..
Han skrek, han grät, han hyperventilera.. Mitt mamma hjärta skrek och gjorde så ont.. Men han måste ju dit då jag måste läsa..
Men ikväll ska vi bara mysa och pussas♥ Vad ska ni göra i helgen mina vänner?

Mobbning...

Publicerad 2012-03-13 22:06:08 i Allmänt,

Är en av dom värsta sakerna som en människa kan utsätta en annan människa för!

 

JAG VET OCH MIN FAMILJ OCH MÅNGA MED OSS VET VAD DET INNEBÄR ATT BLI UTSATT!

 

Jag blev mobbad från 6 års åldern ända upp till IV, men även på komvux har jag blivit utfryst. Ensam och överbliven, men man vänjer sig.. Jag överlevde tack vare min djur och mina böcker..

 

Många gånger blev man insmälld i skåpen, aj vad ont det gjorde men vet ni vad?! Smärtan vid smällen har man glömt, men smärtan i själen kommer alltid förfölja en.

 

NU som mamma till min underbara kille vill JAG göra allt för att han inte ska utsättas för samma helvete! Jag vill att han och kommande syskon ska gå igenom skolan med ett leende, irritation över läxor och prov men ändå med glädje och bra betyg, med vänner som dom släpar med hem där skor slängs och mackor äts med en hejdundrande fart =) Inte med en STOR klump i magen, med oro spelande i ögonen.. Inte kommer hem med tårar i ögonen och inte vill berätta om skoldagen. Skulle jag upptäcka något sådant så kommer jag göra allt som står i min makt för att lösa det problemet, om jag så ska vända upp och ner på alla i skolan !

 

2 av mina bröder har varit utsatta för detta!

 

Den ena har mer eller mindra tappat halva sin skolgång pga mobbning, trakassering, utanförskap, misshandel och kränkning både i skolan men även utanför skolan då dom följer efter på fritiden. Han mådde så dåligt att han fick byta kommun, skola sitt liv.. Rektorer lärare och kuratorer i dessa skolor ska ha en stor skopa ovett då dom SKET I DET! Ena ungen som höll på mest hans mamma e lärare men hon blåneka! Frågan e om min bror någonsin kommer må 100 igen och kunna avklara grundskolan..Bara tiden kan utvisa!

 

Så ni som läser detta och kanske mobbar SKÄRPNING FÖR FAN FÖR NI FÖRSTÖR HELA LIVET!

Fnulan

Publicerad 2012-03-09 07:29:57 i Allmänt,

Förlåt min från varo gumman =)
Men hela veckan har jag legat däckad i en förkylning from hell!
Har en hals som känns som 10 rivjärn med chili och en näsa i släkt med nigarafallen =( Vet inte va detta är är egenligen aldrig sjuk men de sista har de varit för jvlig!
Ska göra allt för att skriva ett inlägg om våran fredag ikväll =)

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela