alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Skilsmässan e ett faktum!

Publicerad 2012-07-22 12:22:36 i Allmänt,

NU är det över, nu ska vi skiljas !
 
Haha nej ja e inte gift, men mitt ringfinger och jag tar skilsmässa nu ! Jag klarar smärta men nu e det nog när ja inte ens kan böja fanskapet utan att tårarna rinner och smärtan ilar genom armen! 
 
Skulle flyttstäda avlopp (usch) inför flytten ! Inte lätt med en hand som e brukbar men med en pall hink och vilja av stål så gick det =)
 
Så nu e avloppet under handfatet klart, elementet och rörern avtorkade.. NU blir de att packa filmer innan vi går ut på lunchpromenad med Trassel "!

Alfred 3 år idag =)

Publicerad 2012-07-21 20:21:54 i Allmänt,

Han vaknade 20 över 5 och skrek bompa :) :( Han fick sin bompa ett paket mamma sjöng ( ska erkännas med gäspen i halsen ) sen gick jag och la mig igen!
 
Vi åt frukost med bulle juice yoghurt och flingor =) Innan dess var de skogspromenad med älskade Trassel och Alfred.. Efter frukosten ringde underbaraste PiaLena, kan ja komma tidigare =) Ja självklart ..
 
Dammsög plockade diskade och sen kom hon =) Alfred fick en underbar skiva med en saga om djurens brevlåda :) Fikade la puzzel med Alfred (börjat med 25 bitar upp till 35 eller va de nu e ) Sen kom mamma med en kompis till henne, ännu mer paket och fika :) Alfred fick en stor tavla med superhäftigt motiv i bakgrunden e allt svart vitt men bilarna e i choknyanser nästan.. Så den ska upp i hans nya rum !'
 
Haft en supermysig dag med skratt, lite tårar fika =) Anna kom förbi en sväng med och Carro en snabbis.. Av Anna fick han en film och de kan behövas på resan upp =)

Jag ber om ursäkt!

Publicerad 2012-07-20 09:37:19 i Allmänt,

Men efter alla påhopp då jag bloggade sist så orkade jag inte! 
All lust till bloggen försvann, har liksom mått dåligt vid tanken på att blogga!
 
Men nu ska jag göra ett försök igen !
 
 
Har hänt en del under tiden jag varit borta (om nån saknat mig ).. Jag har blivit klar undersköterska :) Fått jobb som personlig assistent i Kalix.. Alfred har fått dagisplats 1/8 uppe i  Kalix :)
 
Ja just ja kanske borde erkänna en sak! Alfred och jag flyttar till resten av familjen i Kalix nästa lördag =) Vi ska börja om bara han och jag och Trassel ! Icke glömma min sköldpadda Astrid med ;)  Så lägenheten e upp och ner, och i morgon är det en stor dag för lilleman och mig då han blir hela 3 år ! Usch va tiden går..
 
Hoppas allt e bra med er därute :)

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela