alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Så trött...

Publicerad 2012-02-25 19:23:58 i Allmänt,

Inte så att jag vill sova, utan kroppsligt och PSYKISKT!
Jag är så trött på alla krav, allt tjat, alla måsten ja rent ut sagt ALLT!
Trött på skolan, trött på arbetsförmedlingen, trött på läxor och prov... Är orolig, stressad irriterad och stingslig..
Hela denna vecka har jag varit sådan, även veckan innan.. Därför blir det inte mycket gjort, inte mycket bloggat heller.. All energi går åt till att ta hand om Alfred, orka plugga och gå upp på morgonen..
Försöker läsa till omprovet i Psykologi men går trögt.. Alfred och jag har varit ute nästan hela dagen och det slutade med att vi somna i 2 timmar..
Fick en kurator tid men FÖRST DEN 14 MARS! Hallå eller, svenska sjukvården i ett nötskal!
Men tack vare Alfred och min älskade pojkvän Tobias som jag härdar ut.. Han finns där jämt fast jag är sur och grinig så får jag sms där det står att jag finns här fast du e sur =) Han e så go så underbar..
Nu har ni fått anledningen..

Tydligen

Publicerad 2012-02-25 12:24:26 i Allmänt,

Så saknas mina inlägg då jag inte skriver, tack det värmer =))
Kommer ett inlägg ( långt) ikväll vrf jag varit frånvarande..
Kramar så länge och njut av det fina vädret =)

Nu e de väl nog!

Publicerad 2012-02-17 07:09:33 i Allmänt,

Jag har en enorm clownskräck, skräck även för utklädda människor ( tex BR gubben) och nu har jag 2 nätter i rad drömt om förbannad clownbyxor!
Först drömde jag att min älskade Alfred gick iväg te dagis med clownbyxor och clownskor..
Sen drömde jag i förrgår natt att jag var i en stor balsal ( typ skönheten och odjurets sal) och det stod massor med bröllopsgäster där uppe och jag stod där nere i världens finaste klänning och in kommer min karl ( Tobias) i frack men clownbyxor och clownskor till"! Höll på och bokstavligen dö i drömmen!
Såna här var det ( bild lånad från google.se)
På tal om annat Fnulan- välkommen tillbaka =)

Lite inredning..

Publicerad 2012-02-15 20:16:34 i Allmänt,

Har inte hunnit lägga ut min nya inredning som tillkommit vårt hem men här kommer det =)
Inte hunnit blogga heller som jag brukar, men nu ska jag ta itu med bloggen igen ! Har varit i skolan och så iväg på ett zumba pass som var väldigt intenstivt idag :P Men ack så skönt och få sträcka ut alla muskler och den skakiga rumpan :P
Gud får nog ta med kameran på promenaden till bussen ju :P Varför undrar ni säkert, jo jag såg en ekorre på så nära håll och som lyddnade på mig till och med =) Tycker dom ser så söta och fina ut, vad tycker ni?
Denna fina ängel med orden "du är min skyddsängel" fann jag på Hem och Hobby i Skövde för 25 kr tror jag det var...
Denna lampskärm i gammaldags spets fanns med på Hem och Hobby =)
Denna fina kammarljustake fanns även den på hem och hobby,...35 kr =)denna fina blomma fick Alfred och jag av mamma som uppmuntran =)))
Denna lilla sockerburk eller vad man kan kalla den fann jag innan jul på Hem companiet för 15 kr!Visst är dom söta i verkligheten mer silveraktiga =)
Denna fina plåtskylt fick jág av mamma =) Så schabby så mig =)Här är en underbar hund vid namn Miller som fastnat i mitt hjärta, tillhör mig bubbe =)Denna fina blomma hamnade i min schabby kruka =)Och sist men inte sist min älskade Alfreds finger =)

Klippte mig igår ...

Publicerad 2012-02-11 17:15:05 i Allmänt,

Blev jättenöjd faktiskt.. Men som vanligt då man klippt sig och försöker få te frillan dan efter, hopplöst totalt hopplöst ! Har ni samma problem =)? Snälla säg att det är så att jag inte känner mig totalt iq befriad :P
Kommer kort på en fin blomma som jag inhandlade idag för 22 kr på netto =) Ikväll blir det Paranormal Activity när lillbus somnat =)) In i duschen innan, mysfilten alla ljus och ner i soffan =))

Snyft...Host.. Snörvel..

Publicerad 2012-02-08 10:59:06 i Allmänt,

Hej och välkommna till sjukstugan ! Tag numerlapp, ni fick nr 76 var god sitt ner =)
Allergi ihop med en förbannad jvla förkylning, slå den om ni kan hahha :) Ska inte klaga men är trött då denna skiten har angripit min gamla kropp sen nyår ...
Idag är en sorgens dag i vår familj, som består av gos, kel gos, kel och åter =) Zingo våran underbaraste vän och pratsjukare än en papegoja ska få komma till ett nytt hem.. Självklart är det de bästa då jag blivit allergisk på äldre dagar, men ack så stor är sorgen =(  Sknaden kommer vara enorm speciellt på mornarna då hon och ja möts i köket- jag med ett god morgon Zingo och hon med ett mmmm..=)
Nej nu ska jag förbereda lite lunch :P
Puss och kram =)

Oj då..

Publicerad 2012-02-03 19:32:04 i Allmänt,

Kom på att jag inte bloggat på några dagar...
Har varit full rulle denna vecka med finbesök från ädlaste Arjeplog =) Samtidigt som jag pluggat till Psykologi provet och busat med Alfred :)
Hann med en sväng zumba med, så då blev man av med lite, TJOHO!
Har städat en del av lägenheten ikväll med, ätit bröd utan korv medan sonen åt korv med bröd och juice =)
Ringde 1177 förut då jag inte stod ut med smärtorna i höger äggledare.. Detta började förra veckan då mensen hoppa igng efter 6 veckors uppehåll.. Hon misstänkte antingen äggledarinflammation (igen!) eller att jag inte tål mina jvla minipiller cerazette.. Detta då jag inte har feber och ipren släpper smärtorna ett tag..
Så blir det inte bättre blir det KSS men ingen barnvakt och ingen som kan köra in mig så får stå ut till Måndag och ringa gyn..
Nu ska jag vila..
Pussar..

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela