alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Vill vinna =)

Publicerad 2011-07-24 20:04:35 i Allmänt,


"Jag tävlar om ett presentkort värt 300kr hos Sagolikt by Anna,
tävlingen finns hos Familjen Pettersson"


Jag hittade en finfint webshop där jag fann otroligt fina saker,
det finns saker från Cult Design, Ib Laursen, Nova Star, I dig Denim
och mycket mer. Det finns verkligen nåt för alla. Inredning, smycken,
barnkläder osv... och nu har jag glädjen att tävla ut ett presentkort
hos Sagolikt by Anna, värt 300kr!


Tävla såhär:

1. Gilla Sagolikt By Anna på facebook,
och skriv ditt facebooknamn i en kommentar.

2. Länka med ovanstående bild och text på din blogg,
bifoga sen en fullständig URL-adress i en ny kommentar.

3. Motivera varför just du ska vinna!
Lämna din motivering i en ny kommentar.




Tävlingen avslutas om två veckor, dvs den 26 juli kl 23.59

Nedstämd ikväll...

Publicerad 2011-07-22 20:59:10 i Allmänt,

Har denna känsla inom mig.. Är nere och ledsen med tårar i ögonen.. Mycket beror på att min älskade son åker till sin far i morgon..Hatar VERKLIGEN HATAR när han åker.. Det blir så tomt, så tyst så ensamt här hemma.. Ingenting är sig likt utan min Alfred hemma... Har verkligen njutit denna dag lite extra.. Hämta tidigare på dagis har lekt läst bok haft främmat pussats kramats badat.. Bara njutit vareviga lilla sekund.. I morgon blir det tåget till Stockholm för att byta i Gävle där vi ska skiljas åt för denna gången.. En del har sagt att gud va jobbigt skulle ja aldrig klara men du verkar klara de bra.. Kan säga att det gör jag inte! Hjärtat skriker och tårarna rinner vareviga gång.. Värst är när dom går till bilen och åker..Känns som hjärtat ska brista..

Den andra orsaken är min kära särbo och min plastdotter.. Han jobbar i Tierp utanför Uppsala (tror de) och vi kan inte prata..Orkar han så hörs vi 2 min nån gng.. Så skönt och höra hans röst.. Och min plastdotter får ja inte heller träffa förrän alla vi samlas hemma på Orust igen.. jag vet att hans jobb är sånt här men de e lika förbannat jobbigt ialla fall..Kanske blir bättre när vi bor under samma tak =)

Tävling hos Nilsson/ Pettersson

Publicerad 2011-07-19 07:42:09 i Allmänt,


"Jag tävlar om barntavlan "Räkna till 10 med namn" från Barntavlor.se
Tävlingen finns hos Familjen Pettersson"

Sofia, som driver Barntavlor.se kan det här med design, vilket du själv
kan se på alla hennes verk! Jag själv har varit förtjust i tavlorna sen jag
såg dom första gången - och har en av dom med Rasmus namn.

Nu har ni chansen att vinna den fina tavlan "Räkna till 10 med namn" i valfri färg.
Tavlan är dessutom personlig och pryds med ditt barns namn och födelsedatum.


Tävla såhär:

1. Besök Barntavlor.se och utse en favorittavla.
Länka tavlan i en kommentar nedan, tillsammans med din mailadress.
Detta steg är obligatoriskt!

2. Länka med ovanstående bild och text i din blogg. Skriv en ny kommentar
med fullständig URL-adress till ditt inlägg. (OBS! Kolla så att dina länkar funkar!)

3. Gilla Barntavlor på facebook. Skriv en ny kommentar med ditt namn på fb,
så jag kan se att det är gjort.


PS. Besök gärna Sofias blogg också!


Tävlingen avslutas den 4 augusti kl 23.59

Skrutt sover medda..

Publicerad 2011-07-16 12:02:37 i Allmänt,

Här sitter jag =) Har tvättat torkat vikt städat plockat badat lillen och mig själv=) Allt detta har ja hunnit sen 7 i morse =) Ska göra lunch till honom innan Cajsa med Hugo och Ida med Tuva kommer på Alfreds kalas... Rätt besviken kan jag säga då det var fler som skulle komma från början.. Alfred blir nöjd bara sin bästis Hugo kommer då dom inte ses så ofta så=)

Har gjort tårta till skrutten med ÖNOS jordgubbsylt och marsansås gjord på havremjölk.. Ska granera med hallon och lite sånt på =) Hans riktiga födelsedag är ju på torsdag men eftersom han den 23 åker till sin pappa får vi ha kalaset denna helg..

Han är så duktig och hjälper till i tvättstugan, han gillar de till och med =) Jo hans nya lampa kom upp igår och han går runt på golvet pekar och säger mamma-lampa =) Ville absolut inte somna utan att den var tänd så fick ha den tänd tills han somna =) Gulleskrutt =)

Saknar dig..

Bilder =)

Publicerad 2011-07-14 20:18:29 i Allmänt,

Dom första bilderna är trädgåden på Orust..Kissen e Wiskey mannen och sen är de mammas hjärtegull Alfred<3

Hur satan gör man...

Publicerad 2011-07-14 14:28:44 i Allmänt,

Behöver hjälp att fixa bloggens header eller vad det heter..Vill den ska bli personlig men de e svårt då man inte vet hur man gör :S Skulle vilja lägga in lite bilder i headern och skriva en liten rad..Nån som vet hur man gör och kan tipsa?

Nu har hjärtat och jg rett ut det mesta , så nu börjar om vi från där vi var förut så får vi se vart det leder :) Har pratat en del och nu har jag hunnit städa undan en del med :)

Sorg,glädje ja blandade känslor idag..

Publicerad 2011-07-13 10:01:46 i Allmänt,

Den som får mig att orka, le skratta och må bra mitt i allt är den som står mitt hjärtat närmast, min älskade Alfred =) Han kom idag och gav mig en lång kram och en puss som fick mig att spricka upp i ett leende...

Bröt ihop på jobbet går, tårarna bara rann men jag stod kvar under samlingen ändå, starkt för att vara mig..Tack Annika för kramen och orden du gav mig..

Vi pratade ut igår kväll Johan och jag, så vi får se vart allt leder men de verkar som vi kanske kan reda upp allt och få det att bli som förut =) *hoppas*.. Jag förklarade mitt beetende mot honom och det fick honom att utbryta i fan vad du ska krångla till det, hade du sagt det här tidigare så hade jag vetat vad det handlade om ... Hmm jo ja vet men..

Johans inträde i mitt liv har gjort vårat liv så otroligt mycket.. Han skänker oss glädje kärlek omtanke ja allt man kan önska sig.. Deja vu känslan jag fick när jag såg kortet på honom och Ida har bara blivit starkare och jag är säker på att vi delat ett liv innan detta.. Det är så otroligt mycket som gör att det känns så.. När man ser oss kan man inte tro att vi delat 2 månader bara utan att vi varit ett par så otroligt mycket längre... Han är den enda som jag kan säga att jag verkligen litar på och vet att han skulle aldrig kunna skada mig eller Alfred, aldrig vara otrogen eller liknande.

Visst jag har älskat killar förut, men aldrig sett dom i ögonen och känt gud vad jag älskar dig och dig vill jag vakna upp med..

Kommer lite bilder ikväll på Alfred =) Tog dom igår så dom kommer ikväll..

Ner till apoteket!

Publicerad 2011-07-08 14:45:56 i Allmänt,

Får skjuts av underbara Cajsa så jag kan gå te apoteket och köpa migränmedecin =) Hoppas det fungerar kan jag lova, annars blir jag IDIOT ! Min skrutt ska hämtas i morgon så jag måste vara frisk och på alerten.. Så blir att städa golven idag så det är fint när han kommer hem =)
Saknar honom så det gör ont kan jag lova.. Saknar min älskling med men vi ses om 3 veckor (tjoho)...

Nu har jag bytt..

Publicerad 2011-07-07 21:53:35 i Allmänt,

Blogg från bloggplatsen till blogg.se.. Hoppas och tror jag kommer trivas bättre med denna bloggsidan =)

Har varit hemma från jobbet idag med spänningshuvudvärk/ migrän..Legat i kolsvart mörker med solglasögon men börjar släppa lite grann... Får se om de blir jobbet i morgon eller om jag är hemma i morgon med..

Saknar Johan Alfred och Idisen så ja blir störd.. Alfred skrutt kommer ju hem till mamma på lördag men dom andra dröjer ca 3 veckor innan jag träffar igen.. Under den tiden är det jobb, dagis och så blir min älskling hela 2 år gammal =)

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela