alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Alfred 3 år idag =)

Publicerad 2012-07-21 20:21:54 i Allmänt,

Han vaknade 20 över 5 och skrek bompa :) :( Han fick sin bompa ett paket mamma sjöng ( ska erkännas med gäspen i halsen ) sen gick jag och la mig igen!
 
Vi åt frukost med bulle juice yoghurt och flingor =) Innan dess var de skogspromenad med älskade Trassel och Alfred.. Efter frukosten ringde underbaraste PiaLena, kan ja komma tidigare =) Ja självklart ..
 
Dammsög plockade diskade och sen kom hon =) Alfred fick en underbar skiva med en saga om djurens brevlåda :) Fikade la puzzel med Alfred (börjat med 25 bitar upp till 35 eller va de nu e ) Sen kom mamma med en kompis till henne, ännu mer paket och fika :) Alfred fick en stor tavla med superhäftigt motiv i bakgrunden e allt svart vitt men bilarna e i choknyanser nästan.. Så den ska upp i hans nya rum !'
 
Haft en supermysig dag med skratt, lite tårar fika =) Anna kom förbi en sväng med och Carro en snabbis.. Av Anna fick han en film och de kan behövas på resan upp =)

Kommentarer

Postat av: Fröken M

Publicerad 2012-07-21 20:24:12

Hipp hipp HURRA för finaste lilla Alfred !!

Svar: Sent men tack så mycket =)
Camilla

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela