alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Idag

Publicerad 2012-04-27 17:48:28 i Allmänt,

Den 27 april 2012, är en sorgens dag i vår familj!
Vår älskade, kärleksfulla, busiga
och med en vibrerande svans Wiskey somnade in i dag, blott 9 år gammal!
Han hade en lång yvig svans som skallrade när han kom fram och hälsade.. Han var så glad och mysig..Han kom till våran familj dagen innan min konfirmationsdag och började med att spela död då han hoppa nerför innetrappan bara för att få uppmärksamhet =)
Han gjorde allt för att få uppmärksamhet då vi ägnade oss åt någonting annat..
När han var 2 månader konstaterades att han led av glutenallergi och njurproblem, vetrinären sa att han blir nog inte mer än 2 år, när han passerat 4 sa han han lever inte så länge till men tji och tur för oss så fick vi 5 år till!
Han har fått behandlingar, specialkost men i Januari började han dala men reste sig igen.. Men innan påsk förstod vi att slutet inte var långt borta =( Han blev oljig och fet i pälsen, han ville inte äta eller dricka vissa dagar och bara sova..
Vi grät och kramade om våran älskade vän.. han fick somna in i en favoritfilt.. Slutet kom fort men gör så ont! Har gråtit i omgångar hela dagen, och jobbigast är det nog för mamma som haft honom boende hos sig... i våra hjärtan kommer du alltid finnas kvarÄlskar och saknar dig så enormt min älskade vän

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela