alfredsmor

Kärleken kom in i mitt liv då du föddes <3

Liten uppdatering för våran jul..

Publicerad 2011-12-31 08:08:47 i Allmänt,

En vecka sen så sett men bättre sent än aldrig =))
Började med att Alfred fick öppna 3 paket, ena var så stort så fick slå in det i 2 =) Ett bilgarage och en verktygsbänk gömde sig och Alfred var salig :)
Gjorde oss i ordning och åkte till kära mamma.. Där serverades en underbar jullunch bestående av mammas olika specialiter.. Omlette med champinjonstuvning, skina, bruna bönor, läckökorv mmm.. =)
Jag hamnade i soffan med Alfred och tittade på Pippi Långstrump medans mamma den stackarn fick ta disken ... Ska ta den nästa år...
Sen serverades mammas gottebord (tradition från gammelfarmor) Italiensk chokladpaj, hemma gjord snickers knäck ischoklad frukt hemmagjord tryffel och fudge.. Chokladask mm.. =)
Sen var det fruktansvärda kalle anka *så less men måste ändå se det .. Sen kom farbror tomten på besök och Alfred var så lycklig och glad över alla paket han fick =) En leksaksapparat gömde sig böcker kläder med bilar en superfin väst från Henrik och Tina *tack ännu en gång* Professor Baltazhar från Michael och Peter *tackar * Sammanlagt 7 filmer =))
En glad tomtenisse =) Men en så fin tröja som han fick av mormor i julklapp =)
Fina Alfred med morbror Henrik på julafton =)
Så här road är Hnerik på julafton så man sätter sig med mobilen :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Denna handlar om allt i vårt liv ! Vilka vi är ja det är mamma Camilla och Alfred sonen :) I vårt liv finns även en sköldpadda, en katt hundar och massor med andra människor ... Vi bor nu i Kalix from 2012-08-01 och vi trivs =)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela